Hyppää sisältöön

Hakijalle

Miksi Lapuan lukioon?

Lapuan lukio tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää tietojasi ja taitojasi. Opit monia hyödyllisiä taitoja: luovaa ajattelua, vuorovaikutus- ja viestintäosaamista, empatiakykyä, digi- ja mediataitoja, kriittistä ajattelua ja soveltamistaitoja.

Lapuan lukiossa on tarjolla runsaasti kieliä, matemaattis-luonnontieteellisiä aineita, reaaliaineita ja taito- ja taideaineita. Lukiodiplomin voit tehdä kuvataiteessa, liikunnassa ja musiikissa. Valittavana on runsas opintotarjonta, joten voit suunnata opintojasi tulevaisuuden tavoitteidesi mukaisesti.

Uudessa lukiorakennuksessa on nykyaikaiset ja muunneltavat opetustilat, runsaasti itseopiskelu- ja ryhmätyötiloja, erikoisluokkatilat taito- ja taideaineille sekä monipuoliset liikuntatilat. Nykyaikainen oppimisympäristö mahdollistaa monipuoliset opiskelumenetelmät, esimerkiksi luonnontieteen tiloissa on erinomaiset mahdollisuudet kokeelliseen opiskeluun. Meillä digitaalisuus on luonteva osa oppimista.

Lukiomme vahvuutena ovat hyvä ilmapiiri ja yhteisöllisyys. Opiskelijat viihtyvät Lapuan lukiossa hyvin. Järjestämme usein koko koulun yhteisiä tapahtumia jonkin kurssin, projektin tai vuosittaisen teeman ympärille.