Hyppää sisältöön

Kirjasto

Kaksi henkilöä tutkimassa kirjaston kirjaa

Lukiolla on oma kirjasto, joka on opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä. Kirjastossa on Kuutio lainaus-palautusautomaatti, joten lainaustilanteessa jokaisella pitää olla kirjastokortti ja siihen liitetty pin-koodi.
Lainata voi Lapuan kaupunginkirjaston kortilla tai EEPOS-kirjastokortilla. Jos sinulla ei ole vielä kirjastokorttia tai se on kadonnut, niin tule koulun kirjastoon tekemään uusi kortti ja samalla voimme päivittää henkilötietosi.

Lukion kirjasto on avoinna koulupäivinä. Virkailija on paikalla tiistaisin ja torstaisin klo 10.15-11.15 ja klo 12-15. Koulun kirjastossa on kurssikirjoja, tietokirjoja, kaunokirjallisuutta ja muita oppimateriaaleja jotka tukevat lukio-opintoja ja ylioppilaskirjoituksiin valmistautumista. Kirjojen laina-aika on 1 kk ja tarvittaessa niitä voidaan uusia kymmenen kertaa ellei aineistoon ole varauksia. Verkkokirjastossa voit uusia lainoja, kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja 4-numeroisella tunnusluvulla. Tunnusluvun saat kirjastosta. Samoilla tunnuksilla voit lainata myös kirjaston e-aineistoja.

Lisätietoja: Kirjastosihteeri Heidi Kailio

Aliisan ja Maijun ohjevideossa opastetaan käyttämään uutta Kuutio lainauspalautusautomaattia.