Lapuan lukion uudet ylioppilaat

Ylioppilastutkintolautakunta on luovuttanut kevään 2019 tutkinnon tulokset lukiolle keskiviikkona 15.5.2019. Kokelaiden pisteet ja arvosanat on siirretty myös Wilmaan, josta omat tulokset voi katsoa. Kansliasta tulokset annetaan vain kokelaalle itselleen.

Lapuan lukion uudet ylioppilaat näet alla olevasta linkistä. Listassa ovat ne ylioppilaat, jotka ovat antaneet nimen julkaisuluvan.

Onnea uusille ylioppilaille!

YTL:n tuloksia koskevan tiedotteen (sisältää mm. pisterajat) voi lukea tästä linkistä.

Ylioppilasjuhlan kenraaliharjoitus on perjantaina 31.5. klo 12.00 Urheilutalolla. Kenraalissa käydään läpi yo-juhlan kulku ja harjoitellaan niitä osuuksia, joissa ylioppilaat ovat mukana (mm. sisääntulomarssi, todistusten jako). Kenraaliin ei vielä tarvitse tuoda ylioppilaslakkia. Kenraalissa harjoitellaan myös juhlan ohjelmaosuudet. Läsnäolo kenraalissa on välttämätöntä. Kenraaliharjoitus kestää noin tunnin.

Ylioppilasjuhla on lauantaina 1.6. klo 10.00 Urheilutalolla. Ylioppilaiden pitää olla paikalla klo 9.30 mennessä. Ylioppilaslakki tuodaan omalle ryhmänohjaajalle, joka odottaa lakkipöydän lähellä. Yo-juhlan kesto on n. 1,5-2 tuntia riippuen siitä kuinka kauan todistusten jaossa menee.
Juhlan ja onnitteluiden jälkeen järjestytään kulkueeksi ja mennään kävellen Urheilutalolta Tuomiokirkon sankarihaudoille. Jokainen ylioppilas jättää yhden ruusun sankarihautojen muistomerkille, minkä jälkeen otetaan ylioppilaiden ryhmäkuva Tuomiokirkon portailla.

Jos yo-juhlapäivänä on huono sää (kaatosade tms.), jätetään haudoilla käynti tekemättä ja ryhmäkuva otetaan Urheilutalolla onnitteluiden jälkeen.

Jos yo-tuloksiin, kenraaliharjoitukseen tai juhlaan liittyen on jotain kysyttävää, voi ottaa yhteyttä kansliaan.