Avoimien ovien päivä 31.8.2019

Lapuan lukiolla vietetään avoimien ovien päivää lauantaina 31.8.2019 klo 9-12. Lukiolle ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin tutustumaan uusiin tiloihin sekä osallistumaan toimipisteisiin. Lukiolla on avoimien ovien päivänä mahdollista myös istahtaa kahville opiskelijakunnan kahvioon. Kahvilan tuotto menee opiskelijakunnan toimintaan.

Lukion osoite on Vesipalontie 2 (pääsisäänkäynti Ammattikoulunkadun puolelta).

Lämpimästi tervetuloa!

Uusi lukuvuosi alkoi uudessa Lapuan lukiossa torstaina 8.8.

Lukuvuosi 2019-2020 aloitettiin innostunein mielin uudessa koulurakennuksessa. Lukion ensimmäisen vuoden opiskelijat saapuivat kouluun klo 9. Päivä alkoi yhteisellä avajaistilaisuudella oppiportaissa ja jatkui tutoreiden ja ryhmänojaajien johdolla tutustuen koulun käytänteisiin ja lukujärjestysten laadintaan.

Ykkösten tutoreina ovat tänä lukuvuonna Elias, Annika, Fanni, Ulriikka, Sofia, Roosa, Jere, Aava ja Helmi.